Miranda

Over Miranda

Na een relatie van bijna 5 jaar is mijn vriend mijn ex geworden. Ik ben er goed ziek van geweest, vertel je later wel wat er allemaal is gebeurt, want ik wil eerst weer een leuke man leren kennen die wel respect voor mij heeft en ook voor mij door het vuur wil gaan.

Als jijvoor mij op zal komen als er iets aan de hand is en je zal mij helpen om veilig thuis te komen dan zou ik heel graag met jou in contact willen komen.
En nu niet om meteen problemen te hebben hoor, maar gewoon om je te leren kennen en wie weet klikt het wel tussen ons, en gaan we samen een stapje verder.

Jij mag raden wat ik bedoel met een stapje verder, maar ik weet wel zeker dat jij dat ook wel zal zien zitten om met mij een stapje verder te gaan.

Ben jij een type man die mij eerst met liefdevol zal behandelen en samen genieten van elkaars aandacht, dan krijg je van mij ook alle aandacht en zal ik me helemaal richten op jou en ik zal jou dan laten genieten zoals je nog nooit genoten hebt.

Zoek je net als mij een spannende (seks) date dan moet je maar eens een berichtje sturen als je het durft, durf je niet dat geeft ook helemaal niet hoor, maar geloof me ik eet je niet op hoor hihi.

Nou ik hoop snel iets van je te horen, dan kunnen we ook snel elkaars verlangen uit laten komen.

Alvast een kusje voor nu, later krijg je nog veel meer.

MirandaLeeftijd: 24     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Flevoland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Miranda?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact